Jelena Tadić

Jelena Tadić

Pesme

1. Iluzija

2. Zbog tebe

3. Zagrljaj

4. Moj svemir si bio ti

Biografija pesnika

Jelena Tadić je rođena jednog hladnog novembra 1988. godine. Završila je nižu muzičku školu „Vatroslav Lisinski“ smer – klavir i dve godine solo pevanja. Po zvanju je diplomirani pravnik kriminalistike. Živi i radi u Beogradu u državnoj ustanovi. Hobi joj je pisanje, čitanje, i crtanje povremeno.
Tekstove je počela da piše pre dve i po godine, prvo je počelo sa nekoliko pesama, a nastavilo u formi malih priča – tekstova o ljubavi i životu. Ideja je nastala sasvim spontano, kao hobi, i veruje da će sve te reči naći neki put do čitalaca i njihovih srca. Prvi tekst je napisala tadašnjoj simpatiji, a inspiracija je bila upravo ljubav, emocija, život, okolnosti oko nas. Uskoro treba da izađe prva knjiga „Ljubav sa druge planete“ skup tekstova, a u pripremi je roman „Moj svemir si bio Ti“.
Smatra da umetnost predstavlja nešto uzvišeno i Božansko. Jer umetnost je sama po sebi Božiji dar. Misli da smo svi pomalo rođeni kao umetnici i da u svakom od nas postoji neki talenat koji je otkriven u detinjstvu ili tek treba sa se otkrije vremenom. Ceni i poštujem svaku vrstu umetnosti, počev od muzike, pisanja, slikarstva.

Pogledajte ostale pesnike u rubrici

4