Uslovi za objavljivanje pesama

VIŠE OD

4.000.000

pregledanih strana na godišnjem nivou

VIŠE OD

1.000.000

jedinstvenih posetilaca na godišnjem nivou

VIŠE OD

10.000

pregledanih strana na dnevnom nivou

Pišete poeziju i želeli biste da vaše stvaralaštvo predstavite pred istinskim ljubiteljima poezije.

U narednih nekoliko tačaka navešćemo uslove za objavljivanje vaših pesama.

Član 1.

Svi pesnici na strani »Pesnici našeg doba« biće objavljeni po abecednom redu. Pesme ne moraju biti objavljene po abecednom redu, već po želji pesnika.

Član 2.

Na našem portalu ne postoji mogućnost da sami objavljujete svoje pesme, već bi trebalo da unapred pripremljen materijal pošaljete na naš mejl prelepapoezija@gmail.com, a urednici sajta će napraviti vaš profil sa kratkom biografijom i svim pesmama koje ste prosledili.

Izrada profila pesnika sa 5 pesama je besplatna. 

Ukoliko želite da objavite više od 5 pesama, naknada za objavljivanje svake dodatne pesme iznosi 2€. Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Nakon što prosledite kompletan sadržaj koji je potrebno objaviti, mi ćemo vam potvrditi prijem.

Profil sa pesmama će biti objavljen u roku od 7 dana od dana kada ste prosledili sadržaj.

Član 3.

Tekstove pesama zajedno sa biografijom šaljete u vord dokumentu na latinici ili ćirilici, a pesme će na portalu biti objavljene na latinici. Pesme treba da budu pravopisno i tehnički uređene, sa odgovarajućim slovnim znacima (ć, č, š, đ, ž, dž; ć, č, š, đ, ž, dž).

Biografija pesnika treba da bude napisana u trećem licu jednine.

Član 4.

Pesme i profil pesnika mogu biti uklonjeni samo u slučaju da to pesnik lično zahteva od urednika sajta.

Član 5.

Pored pesama pesnik je dužan da prosledi i jednu svoju fotografiju, odgovarajućeg kvaliteta, uspravno orijentisanu, a urednik sajta će prilagoditi sliku standardnim dimenzijama potrebnim za sajt.

Član 6.

Ukoliko imate profile na društvenim mrežama i želeli biste da naši čitaoci mogu lakše da vas pronađu i zaprate, kako bi se bolje upoznali sa vašim stvaralaštvom, ispod svake profilne fotografije možemo ubaciti ikonice za profile na društvenim mrežama. Prosledićete nam linkove, a mi ćemo ih povezati sa odgovarajućim ikonicama.

Član 7.

Sve objavljene pesme ostaju intelektualna svojina pesnika, a pesnik će biti potpisan ispod svake pesme.

Član 8.

Svaka naknadna izmena biografije pesnika se doplaćuje, a cena se utvrđuje na osnovu količine informacija koje je potrebno izmeniti, odnosno dopuniti i ne može biti manja od 5 €.

Član 9.

Čitaoci sajta su dužni da prilikom preuzimanja sadržaja sa našeg portala navedu autora pesme, a ukoliko neko zloupotrebi to pravo i podeli pesmu bez potpisa autora, urednik sajta ne snosi nikakvu odgovornost.