4 komentara

  1. Ove pesme televizija i drugi mediji treba da serviraju deci, pa ceste videti koliko ce vrsnjackog nasilja biti. Slobodno tada ukinite komisije za suzbijanje nasilja u skolama. Clanovi komisija neka svake veceri na 3.kanalu RTS pročitaju i analiziraju bar po jednu pesmu.

    • Dragi Pavle!
      Na žalost, nikada to nece da se desi. Umiremo, nestajemo. Sve sto bi bilo dobro i pametno, nestaje, gubi se. U naletu su povrsne, primitivne stvari. Da li ,,neko,, to namerno radi, ili je jednostavno takvo vreme doslo, ko bi ga znao…. ali srpstvo nestaje, nestaju nasa kultura, nasa vekovna prepoznavnost,…na zalost.

    • Zao mi je a ponekad sam ogorcena sto je nasa prosvjeta pala. Vjerujem da i nastavnici, ucitelji , profesori nemaju ljubavi prema profesiji koju imaju. Ne uce i ne daju djeci dovoljno . Ne ulijevaju im u dusu ljubav prema knjizevnosti, da ucenici zavole dobru knjigu, bilo prizu ili poeziju. Nazalost, svi samo kratko pojave se na casu i gledaju na sat kad ce zazvoniti. Zato ucenuci iz srednje skole izadju polupismeni. Cast iznimkaka ima dobrih ucenika koji svohe znanje sami upotpunjavaju, ali takvih je malo. Nazalost.

  2. Tin,16. 06. 2020. Ipak, dragocjeno je da su ove divne pjesme objavljene i na ovakav način, iako je malo onih do kojih ovim putem dopiru. Kvalitet je uvijek moderan, a smeće se brzo raspada. Pozdrav onima koji razabiru, osjećaju i ljube kvalitet!

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*